Sy & Design Studio

Hos MARI LOU har vi eget Sy & Design Studio og dertil hørende skrædderi, hvor den dygtige skrædder og designer Meiken Vilhelm er tilknyttet. 

Design din egen brudekjole

Design din egen kjole og få den skræddersyet til dig efter dine præcise mål. Hos MARI LOU tilbyder vi sammen med dig, at designe din drømmekjole som du får special syet til dig.

Kontakt butikken her for at høre nærmere. 


I vores Sy & Design Studio tilbyder vi tilretning, forandring, design og syning af brudekjoler, konfirmationskjoler og dåbskjoler. Smukke kjoler er et af vores specialer


MARI LOU’s Sy & Design Studio tilbyder alle former for design, syning og forandring af alt fra brudekjoler og selskabstøj til hverdagstøj. Du får den bedste kvalitet samt en personlig og ærlig betjening til konkurrencedygtige priser.

Vores ekspertise område er design, konstruktion og syning af brudekjoler og selskabstøj, samt forandringer og redesign af brudekjoler. Men vi foretager også helt almindelige skrædder opgaver som opsyninger, forandringer og reparationer af hverdagstøj m.m. Vi foretager bl.a. op- og nedlægning af bukser, nederdele, skjorter, trøjer, jakker og meget mere samt alle tænkelige former for reperationer. – Kom ind til os og lad os se på opgaven

Vi syer også gerne mere unikke specielle skrædderopgaver såsom kostumer til teater eller mere enkle opgaver som broderi på dåbskjoler, bolig tekstiler eller lignende.

Tilretning af brudekjoler

Skal du have omforandret din brudekjole inden den store dag, kan vores uddannede skrædder i Sy & Design Studio, med mange års erfaring,  let klare dette. Vi er altid klar med professionel rådgivning og måltagning.

Er din kjole købt hos MARI LOU hjælper vi dig med at booke en tid hos skrædderen til en fitting, hvor I taler om, hvad dine ønsker måtte være. Dernæst tager skrædderen mål og der aftales tid til afsluttende fitting, hvor kjolen er klar til prøvning efter endt omforandring.

I vores Sy & Design Studio klarer vi alt lige fra  fra ændring af stropper, oplægninger, indsnit eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan trylle med!

Kontakt os for nærmere information.

Skrædder Meiken Vilhelm

Meiken Vilhelm

Uddannet Beklædningshåndværker med speciale som kjoleskrædder fra EUC i Sønderborg i 1999. Meiken er tillige uddannet Design Teknolog i Fashion Design.  Meiken har mange års erfaring, og har været hos forskellige brudebutikker  samt design værksteder. Meiken underviser bl.a. i bæredygtig fashion og syning på aftenskoler og ungdomsskoler. 


“Waste

isn’t waste

Until we

Waste it”

Will.i.am

Re-design, omforandringer og up-cycling

Er din elskede kjole eller yndlings par jeans blevet så slidt at de ikke længere kan bruges, kan vi hjælpe med at give dem et nyt liv. Enten i deres oprindelige funktion eller som noget helt andet.

Hvorfor købe nyt når du kan få nyt ud af noget du allerede har?

Modeindustrien er en stor belastning for vores klode. Du kan gøre din del for at støtte en bæredygtig udvikling inden for mode ved f.eks. at vælge at up-cycle eller re-designe dit udtjenete eller henlagte tøj.

Bæredygtighed handler om ressourceforbrug. Inden for mode er det lige fra miljøvenlig dyrkning af råmaterialer til forbrugeradfærd og genanvendelse. Bæredygtig mode belaster miljøet og klimaet minimalt.

Genbrug og up-cycling er bæredygtigt, fordi det kræver få eller ingen nye ressourcer at producere – især, hvis du køber det i stedet for noget nyt.

Går du med en idé om, at få re-designet noget af dit tøj,  medbringer du bare tøjet, så ser vi på det, og finder ud af, hvad dine ønsker er.


Custom-made

Føler du ikke almindeligt stangtøj sidder specielt godt på dig, eller har du en ide til en kjole som du drømmer om? – så kan vores Sy & Design Studio hjælpe dig med skræddersyet tøj.

Som designere har vi masser af idéer til hvordan tøj skal designes til netop din kropstype. Først tager vi en snak om dine ønsker, som vi dernæst omsætter til skitser. Skitserne bruger vi sammen med dig som inspiationsmateriale, – men det er ikke noget krav. Har du selv en ide, et billede eller andet, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i det. Vi designer sammen med dig din drømmekjole. Det kan være en selskabskjole, en kjole til en særlig anledning, en brudekjole eller en konfirmationskjole. Uanset formål, guider vi dig til hvad der klæder dig bedst.

Du er velkommen til at medbringe dit eget stof og ellers samarbejder vi bl.a. med Buddeberg & Weck samt VSE Textiles.


Skrædderservice for erhverv

Skrædderiet tilbyder erhvervsløsninger inden for mange former for skrædderservice.

Vi samarbejder allerede med flere forskellige lokale tøjbutikker. En aftale med Sy & Design Studio’et drejer sig typisk om omforandringer. Vi afhenter tøj til forandring i jeres butik, og afleverer det igen i butikken efter aftale. Vi henter og bringer normalt 2 gange om ugen for erhvervskunder. Kontakt os for at høre mere her…..←


Bilv en del af vores univers og få beskeder om Events, Sales & Inspiration

© MARI LOU. All Rights Reserved

MARI LOU |  Perlegade 60 | 6400 Sønderborg