FAQ

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er kommissionssalg?

Du indgår en kommissionsaftale med Mari Lou, der i eget navn formidler salg af din brudekjole. Det betyder, at det under hele salgs forløbet er dig, der ejer kjolen. Det er også dig, der bestemmer, til hvilken pris Mari Lou må sælge din kjole.

Det er Mari Lou, der indgår aftaler med kunderne, og derfor er det også Mari Lou, der har forpligtelserne over for kunderne. Mari Lou er aflønnet med provision af de aftaler butikken indgår.

I kommissions aftalen er der også indbygget en fortrydelse aftale. Hvis Mari Lou ikke for solgt varen, inden for et aftalt tidsrum, ophører kommissionsaftalen og du får kjolen tilbage.

Hvad betyder ”pre-loved”?

Pre-loved kjoler betyder, at kjolen har været elsket og brugt af en tidligere ejer. Mari Lou forhandler i udgangspunktet kun kjoler der har været elsket én gang tidligere. 

Hvad er en ”costum-made” kjole?

En costum-made kjole er en skrædder syet kjole der er designet og syet præcis efter dine ønsker. –Både i form af materialevalg, design, farve og pasform. 

Hvad er en re-designet kjole?

En re-designet kjole er en om-syning af en eksisterende kjole ud fra dine ønsker og hvad der lader sig gøre.

Hvad kan jeg få for min brudekjole?

Typisk vil salgsprisen for en brugt brudekjole ligge på 60% af ny prisen og på 85% af den oprindelige købspris for nye kjoler.

Kan jeg også sælge accessories?

Mari Lou tager også udvalgte accessories i kommission, og vi er altid interesseret i at købe brugt brudetilbehør, som kan bruges i andre sammenhænge. Så kom endelig ned i butikken og vis os hvad du har.

Hvad hvis min brudekjole har fejl og mangler?

Mari Lou er altid interesseret i at opkøbe brugte brudekj0ler der er i god kvalitet, specielt hvis kjolen er i ren silke.  Så kontakt butikken og lad os få en snak om det, eller kom forbi butikken med din kjole, så vi kan se på den.

Kan jeg sende min kjole?

Har du ikke mulighed for, at komme forbi butikken med din kjole, er du velkommen til at sende den til butikken i stedet efter forudgående aftale. Kontakt og hør nærmere.

Kan jeg få tilrettet min kjole?

Mari Lou tilbyder naturligvis professionel tilretning af din brudekjole købt hos os. Prisen afspejler omfanget af tilretningen. Ved større tilrettelser samarbejder Mari Lou med en lokal skrædder der henvises til. 

Kan jeg få syet en kjole på bestilling?

Mari Lou tilbyder costum-made brudekjoler, altså at sy en kjole præcis efter dine ønsker. Mari Lou tilbyder desuden professionel råd og vejledning i alt lige fra design af din kjole, til pasform og materialevalg, så du får fremhævet lige netop dine former bedst muligt. Prisen afhænger af dit specifikke ønske, og fastsættes derfor altid efter aftale. OBS! Ved bestillinger betales der altid forud for køb og fortrydelsesretten bortfalder efter betaling.  

Kan jeg købe en selskabskjole hos Mari Lou?

MariLou tilbyder at sy  en selskabskjole/galakjole efter dine ønsker så den passer til lige netop dig! Prisen afhænger af dit specifikke ønske, og fastsættes derfor altid efter aftale. OBS! Ved bestillinger betales der altid forud for køb og fortrydelsesretten bortfalder efter betaling.

(Materialeudvalget består udelukkende af tekstiler der er  nøje udvalgt på baggrund af deres kvalitet og bæredygtighed)  

Kan jeg få ”omsyet”/re-designet min egen kjole?

Mari Lou tilbyder at sy din egen medbragte brudekjole om, og kan tilbyde professionel råd og vejledning i processen. Prisen afhænger af dit specifikke ønske, og fastsættes derfor altid efter aftale. OBS! Ved bestillinger betales der altid forud for køb og fortrydelsesretten bortfalder efter betaling.

Bilv en del af vores univers og få beskeder om Events, Sales & Inspiration

© MARI LOU. All Rights Reserved

MARI LOU |  Perlegade 60 | 6400 Sønderborg