Velkommen!

Mit navn er Mari-Louise Grubbe Møller 

Jeg er ejer og designer af MARI LOU og jeg elsker det jeg laver ♥

Med MARI LOU brudebutik ønsker jeg at skabe et sted hvor brude kan finde deres drømmekjole og hjælpe hinanden med at skabe mere bæredygtighed i det perfekte bryllup.

Passion for kvalitet 

MARI LOU er skabt af passion og kærlighed til brudekjoler der er mere bæredygtige uden at du som brud skal gå på kompromis med hverken kvalitet, udseende eller oplevelse. Hos MARI LOU kan du få hele pakken i de smukkeste omgivelser i vores showroom i Sønderborg.

Et bæredygtigt valg

Hos MARI LOU tror vi på, at en kjole kan være med til flere eventyr og give den tidligere bruds store glæde videre til den næste. Vi går ind for at en kjole kan bruges flere gange, syes om, eller indfarves efter dit bryllup. -Og på den måde altid have en del af magien fra dit eventyr og store dag med dig i din daglige gardarobe. Kun fantasien skal sætte grænserne!

MARI LOU | WHITE

MARI LOU | WHITE er designet af Mari-Louise og består af både to-delte kjoler og brudekjoler, så du har mulighed for mix/match og skabe dit eget personlige udtryk. Kollektionen har fokus på slow-fashion og er lavet af naturlige materiale som silke, bomuld og viskose. Det sikre kvaliteten samt den bløde og ekslusive følelse og udseende. Derudover giver det dig mulighed for, at få indfarvet din brudekjoler, så du har mulighed for at få elementerne til at passe ind i din daglige garderobe efter dit bryllup. 

Samarbejde med dygtig skrædder

I tæt samarbejde med en lokal skrædder, tilbyder MARI LOU også muligheden for, at kunden kan sætte sit helt eget personlige præg på den udvalgte kjole.

Skab historie sammen med os!

Virksomheden er nystartet og har derfor ikke den helt store historie endnu. I stedet kan du hjælpe med at skrive den og få hjulpet slow-fashion bevægelsen, så også brudekjoler kan begynde at blive brugt med en miljø venlig adfærd.

Dig & MARI LOU

Vi stræber efter at give dig den bedste personlige oplevelse. Uanset om du blot  har brug for et godt råd eller føler dig overvældet, lover MARI LOU at gøre vores bedste til at forstå og imødekomme dine behov.  

Kontakt mig endelig.

XOXO

Mari-Louise

Bilv en del af vores univers og få beskeder om Events, Sales & Inspiration

© MARI LOU. All Rights Reserved

MARI LOU |  Perlegade 60 | 6400 Sønderborg