Pre-loved 

Tidligere elsket brudekjoler der er så fine at de fortjener en brud mere ! 

 • KOm ind i butikken og se udvalget

  Eller følg med på instagram

  @mariloubrudebutik

At shoppe efter brudekjole er en helt speciel oplevelse for rigtig mange. Men det kan ofte også blive en dyr affære for en kjole, som kun skal bruges den ene gang. Hos Mari Lou er der et stort udvalg af pre-loved kjoler i forskellige designs og størrelser samlet ét sted. Alle kjolerne er i fejlfri stand og fremstår som nye. Den eneste forskel på en ny og en pre-loved kjole hos Mari Lou er prisen. Så hvis du vil have din drømmekjole uden at sprænge bryllups budgettet, er en pre-loved kjole lige noget for dig.  

7 gode grunde til at købe pre-loved

 1. God karma. Kjolen bærer lykkelige minder og en historie nye ikke kan. 

 2. Elsk planeten. Du er god mod planeten. Ved at købe en pre-loved kjole, skåner du miljøet og unødvendig C02 spild.

 3. Spar penge. Hvorfor købe nyt, når du kan få en pre-loved kjole til en bedre pris. En pre-loved kjole er langt billigere end én ny, så du får mulighed for, at spare penge du kan bruge på noget andet. Diamanter holder jo for evigt!

 4. Samlet ét sted. Du slipper for at søge flere timer igennem alle slagsannoncerne på nettet og besøge sælgere i private hjem. Mari Lou har et stort udvalg samlet ét sted, så du kan prøve alle de kjoler på du har lyst til.

 5. En oplevelse rigere. For mange kvinder er det en stor begivenhed at finde den helt rigtige kjole. Hos Mari Lou får du den samme oplevelse ved at købe en pre-loved kjole, som du får ved at købe en ny.

 6. God kvalitet. Pre-loved kjoler har allerede været ”testet” én gang, så du behøver ikke bekymre dig om, om syningerne også holder til efter bryllupsmiddagen.

 7. All eyes on you. Du skiller dig ud blandt alle modeslaverne og chancerne for vælge samme kjole som andre i din omgangskreds er stort set ikke eksisterende.

Bilv en del af vores univers og få beskeder om Events, Sales & Inspiration

© MARI LOU. All Rights Reserved

MARI LOU |  Perlegade 60 | 6400 Sønderborg