Brudekjole silhuetter og deres pasform

Køb tøj efter din kropstype. Spis efter din kropstype. Æbleform. Pæreform. Firkantet form og jeg kunne blive ved. Rigtig mange brands og firmaer laver tøj de promovere til de forskellige ”kropstyper”. Plus-size, tall og petit. Men man kan jo sagtens være petit og tall samtidig eller en lille nips der bruger str.44 eller har en fyldig barm. Kvinder er heldigvis ligeså forskellige som vi er antal på jorden. Så drop de her kasser man er så ivrig efter at putte os i. Det er din krop og din dag, så hav det på du føler for!

Når det nu er sagt, kan man jo godt ønske at fremhæve de ting man i forvejen godt kan lide ved sin krop. Nogle er specielt glade for deres barm, andre deres bagdel og nogle helt tredje måske deres talje. Så jeg vil i nedenstående give nogle små hints til hvilken brudekjole silhuette du skal gå efter for at fremhæve netop den kropsdel du ønsker mest fokus på.


A-form (A-Line)

A-formede brudekjoler er meget populære. De sidder tæt foroven og går ud som et A fra taljen. Denne silhuette fremhæver naturligt barmen og slanker taljen. A-formen fåes med mange forskellige hals/ryg udskæringer og alle længder af ærmer. Hvis du gerne vil have fremhævet dine hofter skal du ikke vælge denne form da den skjuler hofterne. Er det derimod barmen og taljen du ønsker fokus på, så er denne klassiske sihuette et sikkert valg.


Havfrue (Mermaid)

Havfrue kjolens silhuette er som navnet antyder formet som en havfrue med fiskehale (fishtail). Den sidder tæt til kroppen hele vejen ned til knæene, hvorefter den får mere vidde. Denne silhuette fremhæver både barm, talje, bagdel og hofter, så hvis du går efter en kjole hvor du virkelig kan visse dig frem i, så er denne det helt rigtige valg.


Kolonne (Sheath)

Kolonne kjoler er slim-fitted kjoler der sidder relativt tæt til kroppen i hele dens længde. Silhuetten smyger sig om kroppen og fremhæver både talje og hofter. Hvis du ønsker endnu mere fokus på taljen kan det anbefales at du tilsætter et bælte eller sørger for der er en synlig overgang fra overdel tilnunderdel evt. ved en stikning.  Man kan evt også vælge én med en slids i, så den bliver lettere at bevæge sig frit i. Så har man også mulighed for at få lid fokus på benene uden at skulle vælge en kort kjole.


Prinsesse (Ball-gown)

Et andet meget populært valg er en prinsesse kjole, da den har et meget fyldigt rundt skørt, der for mange associeres med et ’rigtigt’ (læs; Disney-like) prinsesse look. Den sidder tæt i taljen og på overkroppen. Dens silhuette er god til både høje og knap så høje kvinder da den fungere meget neutralt på højden. Hvis du ønsker talje fokus er den perfekt, da den tilmed kreere en illusion af en fin slank talje.


Empire

Ved Empire kjoler er taljen rykket op under brystet og underdelen hænger løst ned herfra. Hvis du gerne vil have fokus på din barm er denne kjole noget for dig. Den giver nemlig barmen fylde. Den er også et godt valg til kvinder der gerne vil fremhæve deres højde, da måden den falder på giver en illusion af længere ben.


Trompet

Trompet kjolen minder meget om havfruen, den eneste forskel er at vidde delen starter højere oppe end knæene, som regel et sted midt på låret.


Bilv en del af vores univers og få beskeder om Events, Sales & Inspiration

© MARI LOU. All Rights Reserved

MARI LOU |  Perlegade 60 | 6400 Sønderborg