Ærmer eller ej? 

Ærmer er ‘The Thing for tiden. Man ser næsten ingen af de store modehuse lave brudekjoler uden mindst én har lange ærmer. De lange ærmer stor hittede også op igennem både 70’erne og 80’erne og det er disse ærmer vi nu ser igen. 70’ernes hippie kjoler inspirere til boho-kjolerne i bløde blonder med slim fit hellange ærmer og 80’erne puf ærmer og skulder pudder pryder de stilrene minimalistiske af slagsen.

Odylyne The Ceremony 2022

Men skal man så vælger ærmer eller ej? Det kommer helt an på årstiden for ens bryllup og selvfølgelig ens naturlige evne til at varmeregulere.

Skal man giftes en varm sommerdag i juli/august er de nok ikke det optimale valg. Selve kjolen kan være varm på sådan en sommerdag og så endda med lange ærmer…pyha🥵

Er man til trods helt forgabt i looket med lange ærmer, laver en del brands såkaldte ‘attachable sleeves’ altså ærmer man kan tilføje selv. De har typisk en elastisk kant foroven så man selv kan tage dem af og på. 

Ines de Santo

‘Detachable’ ærmer

Alternativt kan man tilføje et par lange handsker, selvfølgelig uden hænder/fingre for at få et ærme look.

Justin Alexander Signature Collection 2022

Lange ‘finger løse’ handsker

Skal man giftes i efteråret eller vinteren kan det være koldt med både bar ryg, dyb halsudskæring og bare arme. Er man faldet for et look med lange ærmer og skal giftes på denne årstid så ‘go for it’!

Savannah Miller 2022 Collection

Lange ærmer

Et par lange handsker er også en oplagt mulighed i de kolde måneder. Det kan både tilføje dit outfit et mere klassisk look, samt fremhæve en personlig stil. Alternativt er det en rigtig god idé, at du sikre dig et sjal, bolero, kappe eller lille jakke i stedet for ærmer, så du kan holde varmen.

Naeem Khan

Lange handsker

Bilv en del af vores univers og få beskeder om Events, Sales & Inspiration

© MARI LOU. All Rights Reserved

MARI LOU |  Perlegade 60 | 6400 Sønderborg