5 ideer til dit sommerbryllup

Udendørs ceremony

Er det ikke vigtigt for Jer at selve vielsen foregår i kirken eller på rådhuset, er det muligt at holde både en religiøs vielse eller borgerlig vielse på en lokation efter jeres ønske. Kontakt præsten eller kommunen og hør om netop jeres muligheder.

Hvis i har planlagt et skønt sommerhave bryllup, ville det være prikken over i’et at selve vielsen også foregår i haven. Eller måske har i booket festen på et sted i naturskønne omgivelser.

Telt

Det er oplagt at holde bryllupsfesten i et telt i sommermånederne. -Her tænker jeg ikke et rødt og hvidt tivoli telt 😉 der findes efterhånden mange virkelig flotte nærmeset beduin lignende telte man kan leje. Der er mange muligheder ved et telt, det kan styles præcis så det passer til jeres stil. De fleste telt udlejningsfirmaer tilbyder også leje af stole/borde, service, lyd og hvad man ellers har brug for til sin fest.

Dekorationer og pynt

Udnyt sommerens smukke blomster muligheder hvad angår dekorationer. Hvad enten det er vilde sommerblomster du pynter op med eller overdådige roser mixet med store hortensia’er er mulighederne bare både flere og billigere end ved et efterår/vinter bryllup.

Menu

Manges appetit bliver påvirket af sommerens varme. Sørg derfor for, at have en menu med lette retter og en masse dejlige salater. Det er oplagt at servere mad der er grillet med en masse lækkert tilbehør til. Visse catering firmaer tilbyder at kokken kommer ud og griller til festen. Tørsten bliver også påvirket af varmen, så det er vigtigt at der er rigeligt med drikkevare tilrådighed. Et lækkert afkølet glas champagne eller rosé går de færeste af vejen for på en hed sommereftermiddag 😊

Tøjet

Selvom det danske sommervejr ikke byder på sydens steghede varmegrader, kan 22 grader føles som en sauna hvis man ikke har mulighed for at komme af med kropsvarmen. Det er derfor en god idé at undgå en kjole med mange lag og som er tilsat 2-3 underskørter. Tænk også på kjolens materiale. Syntetiske materialer som polyester kan være svære at ånde i og giver lettere grimme ildelugtende svedpletter. Bomuld, silke og viskose er derimod meget lettere for kroppen at transportre varmen væk fra kroppen i. Dette gælder selvfølgelig også for gommen. Vælg aldrig en polyester skjorte.

Bilv en del af vores univers og få beskeder om Events, Sales & Inspiration

© MARI LOU. All Rights Reserved

MARI LOU |  Perlegade 60 | 6400 Sønderborg